Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı; beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde işlem adımları ekseri şunları kucakerir:

l Duman sızıntısını önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi katkısızlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya illet vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Yangın Bapları tercihe göre;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten henüz azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve panik barı kabil ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Derece: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Hiç acaba namevcut ki yangın felaketi, yıl süresince dirilik kaybına niçin olan en kebir etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince gücük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem güç hem de varlık yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüce binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve mal kaybı geriış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sıyanet esenlamaz ve Yangın Kapısı bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Mafevkda arsa alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page